Laster ...

Produktbeskrivelse

Aloe Vera harde voksbønner

Voks i granulat er en praktisk løsning for stylister, perfekt brukt til øyenbrynregulering, samt for å fjerne uønsket hår fra ansiktet.

Produktet i form av granulat muliggjør rask og hygienisk bruk, takket være muligheten for å måle hvilken som helst mengde voks som skal løses opp. Etter oppløsning er voksen preget av høy plastisitet, takket være hvilken det er lett å påføre den på det angitte området med en trepinne. Fjerner raskt og effektivt hår uten å etterlate klissete merker på huden.

Før prosedyren, plasser riktig mengde granulat i varmeren og bring voksen til arbeidstemperatur ved å varme opp. Påfør voksen på huden med en trepinne, i retning av hårvekst. Før du påfører voksen på huden, sørg for at den ikke er for varm. Etter å ha ventet noen sekunder, skal voksstrimmelen rives av med en fast bevegelse i motsatt retning av hårveksten, samtidig som huden strekkes litt. Advarsel!

Voks bør ikke brukes på skadet eller irritert hud, eller hvis du har hatt uønskede reaksjoner på voksing tidligere. Før prosedyren bør en allergitest utføres på et lite område av huden.

Kapasitet: 200g

Kun for profesjonell bruk.