Laster ...

Profesjonell vippefylling av Noble Lashes

Den unike Noble Lashes Lash Filling for øyevipper - et produkt som hovedsakelig skal brukes etter behandling av øyevipper og laminering, samt separat som balsam.

Det nye navnet skjuler de samme fantastiske egenskapene - Lash Filling er en næring av øyenvipper på et høyere nivå.

En spesialutviklet formel regenererer, løfter og øker volumet på øyevipper. Preparatet gir ikke bare fuktighet, men nærer og gjenoppretter hårstrukturen, noe som forårsaker effekten av friskhet. I tillegg forhindrer det uttørking og sprøhet.

Lash Filling har en beskyttende effekt, utdyper fargen, og egenskapene til plantekollagen fyller manglene i hårstrukturen.

Øyenvippene blir tykkere og sterkere, noe som gjør at du kan opprettholde et naturlig, sunt utseende.

Lash Filling, blant annet myker vippene og metter dem med mineraler, forhindrer tørking og sprøhet, og øker i tillegg volumet på vippene med ca 30%.

Produktet skal påføres øyevippene i 5 minutter. Effekten varer i ca 3 uker. Den inneholder vitamin C og E.

Du kan også bruke Lash Filling i brynpleien. Den omfattende sammensetningen av aktive stoffer stimulerer vekst, fukter og styrker håret. Den har en kremaktig form med en veldig rik ernæringsmessig sammensetning. Vi anbefaler at du ikke utfører øyevippeløft og laminering uten den passende opplæringen som tilbys av våre instruktører. Veldig effektiv - det er nok til omtrent 100 behandlinger.

INCI:

Aqua, Hydrolysert kollagen, Cetearylalkohol, Cetylalkohol, Argania Spinosa-kjerneolje, Behentrimonium Methosulfate, Ethoxydiglycol, Hydrolysert Keratin, Panthenol, Salvia Hispanica Seed Oil, Tilia Tomentosa Bud Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate Parfyme, Parfyme Olje, PEG-7-estere, propylenglykol, sitronsyre, benzylalkohol, heksylkanel, butylfenylmetylpropional, fenoksyetanol, natriumbenzoat, dehydroeddiksyre, tetranatriumglutamat-diacetat, geraniol, Linalool, kaliumsorbat, natriumhydroksid

Anbefale
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også...