Laster ...

Vakker øyenramme takket være lange og tykke øyenvipper

For bedre klarhet brukte øyekarmene for eksempel svart trekull.

Den karakteristiske formen på mandeløyet minner oss om dronningen i Egypt, som er kjent for eksepsjonell omsorg for sitt utseende.

Moderne metoder for å forlenge og tykne øyenvipper består av å stikke ytterligere kunstige øyenvipper i tillegg til krølling og fortykkelse av naturlige hår. I en profesjonell øyenvippe stylingsalong kan du lage dem på en måte som er trygg for helsen, og en kvalifisert stylist vil gi deg råd om passende pleiemetoder. Oppdag premiumversjonen av Russian Volume vipper nå!

Russian Volume - laget for å glede seg over volumet

Den jevne fordelingen av vektene for tyngdekraften og passende avviksvinkel betyr at det ikke belaster klienten å feste dem til de naturlige øyenvippene og ikke forårsake ubehag. Bruk av mindre lim enn med 1: 1 -metoden tar også av belastningen og sparer materiale.

Effektenes holdbarhet sikres ved nær påføring av øyevippestuer, som, selv etter at en av dem faller ut, fyller hullet og sprer seg til sidene.

Russisk bøy C + 0,05

Før behandlingen starter, har hver klient fargen og størrelsen på øyevippene som er passende valgt av stylisten.

Tykkelsen, lengden og profilen er viktig. C + øyenvipper garanterer en sterk krøll, som ikke bare tydelig vil understreke øyenrammen, men også gjøre utseendet dypt og fullt av sjarm.

Russian Volume C + 0,05 falske øyenvipper er preget av letthet, mykhet og glans.

De er tilgjengelige i pakker med paletter som inneholder 12 rader med øyenvipper med en lengde på 8 til 13 mm.

Anbefale
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også...